lag-for-tilpasset-aktivitet-pa-rema-1000. (566x590)
Greipstad håndball sitt lag for tilpasset aktivitet

Rykende ferskt brød skal spre idrettsglede

Laget for tilpasset aktivitet stilte på lanseringsdagen for brødet "idrett for alle" på sin lokale REMA 1000 butikk i Brennåsen.

6. januar stilte Greipstad sitt lag mannsterke opp på Rema 1000 i Brennåsen for å profilere brødet kalt "idrett for alle".

Samtidig som EHF EURO 2020 for menn starter opp i januar, får alle REMA 1000-butikker et nytt brød i hyllene. Salg av brødet skal bidra til at flere barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne får et lokalt aktivitetstilbud i hverdagen. Håndballguttas kaptein Bjarte Myrhol er en av initiativtakerne.

– Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe med noe som gir meg energi, og som også har en betydning for andre. I dette prosjektet får jeg begge deler. Det er noe ærlig med barneidrett som jeg synes er veldig fascinerende. Gleden og entusiasmen barna viser er helt fantastisk, sier Myrhol.

For hvert brød som selges gis én krone for å støtte utøvere med nedsatt funksjonsevne. Spillere, klubber, trenere og foreldre vil da få nødvendige midler til å skape mer håndballglede for barna.

Informasjon er hentet fra www.handball.no. Les hele saken på denne siden.


Publisert: 09.01.2020 00:00
Endret: 09.01.2020 20:25