Vaffelrøre "Greipstad røra"
Fra tid til annen vil håndballen be deg som foreldre eller spiller bidra til ulike dugnad. Det å kunne bidra med vaffelrøre og vaffelsteking er en viktig og fin dugnad.
Vafler, en suksess både hos store og små.
Greipstad røre, gir ca. 2 liter røre
- 4 egg
- 2,5 dl sukker
- ca 11 dl mel
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 1 ts kardemomme
- 1 liter H-melk
- 100 gr. Smeltet smør
1. Pisk egg og sukker godt i sammen
2. Ha alt det tørre i en bolle.
3. Bland inn litt og litt av melken og det tørre. Rør godt mellom hver gang du blander inn, for å unngå klumper.
4. Tilsett smeltet smør. La røren stå og svelle 1/2 time.
5. Stek vaflene og server dem gjerne varme.