Nodelandshallen ved Songdalen ungdomsskole

Håndball

Greipstad håndball spiller sine hjemmekamper i Nodelandshallen.

Greipstad håndballgruppe har rett over 200 aktive medlemmer. Klubben er bevisst på breddesatsing som fører til god aktivitet i klubben med flere gode lag og mange talenter. Til å organisere dette har vi rundt 60-70 frivillige personer som holder hjulene i gang.

Klubben er under stadig utvikling og har et stort behov for utvidet treningsfasiliteter. Vi har gitt flere innspill til ny flerbrukshall ifm bygging av ny skole i nærområdet. 

Til vår drift er vi avhengig og takknemlig for all støtte fra sponsorer og andre bidragsytere som Greipstad Lion's, SportsProfil, Scan Trade, Umbro og Søgne og Greipstad Sparebank.

Treningstider og kamper

Gjelder for sesongen 2019/2020. Håndballen har fått tildelt tider i Nodelandshallen, Tunballen og Rosseland skole.

Praktisk informasjon

Her finner du mer informasjon om hvordan melde inn en skade , foreldrekontaktenes oppgaver, utleie av kafe og lisens & forsikring.

Klubbinfo

Greipstad håndball spiller med blå trøye & blå bukse, og har sin hovedarena i Nodelandshallen. Her finner du informasjon om vår strategiplan, våre...

Siste nytt

Ny utstyrsavtale

Ny utstyrsavtale

4. februar 2020

Håndball og fotball har inngått avtale fra 1.1.2020 med Macron på felles drakter og treningstøy.

Lisens for spiller født i 2007

Lisens for spiller født i 2007

3. januar 2020

Spillere født i 2007 må betale lisens senest 1. januar 2020 for å være spilleberettiget. I tillegg til å gi spilleberettigelse fungerer lisensen som forsikring.