INNBETALING AV LISENS FOR J13 åringer

INNBETALING AV LISENS for alle fra det året man fyller 13 år.
Logg deg inn på "www.minidrett.no" og trykk "Ny bruker" (hvis du ikke allerede har opprettet brukernavn og passord).
Fyll ut det de spør om og trykk deg videre. Etter å ha trykket inn en kode (4 tall på SMS), vil du få spørsmål om personen som er kommet opp på skjermen er deg. Hvis det er deg, huker du av for det. Du skal nå være logget inn.
Trykk den inn på "Lisenser" på høyre side og velg "Vis aktive lisenser" og velg "Håndballsesongen 2015/2016. Helt til høyre i feltet står det "Vis" (Med rødt) Trykk i vei. Nå har du fått opp Lisensinformasjon. Velg lisenstype (LISE eller LISE+) for å finne riktig beløp.
Nå har du fått opp beløp, konto og KID-nummer. Jipppi: Betal på nettbank.

Mvh
Ivar Hagen
Tlf 918 84 321